ettalternativtliv.blogg.se

Min värld i sin enkelhet. Vad är egentligen normativt och vad är alternativt, ja det är en tolkningsfråga. Denna bloggen kommer handla om mig, en tjej på 29 år, Ensamstående till en tös född 2008 och till en liten som kommer i oktober. Jag är en kreativ individ med kli i fingrarna, och skapar i allt. Återanvänder, målar om tavlor och väggar.

Är förvisso inte pollenallergiker......

Publicerad 2016-08-31 09:08:25 i Allmänt,

 
Men detta är så jag!
Jag älskar regn, rusk, helt enkelt hösten i all sin färgglada prakt!
Jag älskar det faktum att snart får man bära mysiga tröjor, mössor och vantar, några sjalar har jag ordnat till tunn halsduk som jag ser fram emot att få testa, mest eftersom det känns lite tjusigt då jag kör halsduk eller inte halsduk i vanliga fall haha. Jag är mer en praktiskt människa och bryr mig inte speciellt mycket om detaljer när det kommer till kläder. Så länge det är varmt/svalt, helt och rent och helst svart så är jag nöjd. Kombinerar gärna med en färgrik frilla och bekväma skor.
 
Moder Natur har lurats lite, med några kalla dagar och sedan varma. Gillas inte helt, dels för att jag är trött på värmen och solen nu, och för att det är så svårt att klä tösabiten, ena stunden skulle dom behövs en extra tröja och andra är ett linne mer passande. Så extrakläder i skolan sköter den biten, och en regntålig jacka. Så får hon ändra om hon känner för det. Vilket hon inte gör då hon knappt påverkas av väder och vind!
Riktigt barnfota barn som ratar skor nästan in till snöväder och hade helst sprungit runt med linne och shorts året om haha
Men jag var likadan när jag var liten så, hon är väl lik sin mor! :D
 
Idag är det feber i huset iallafall så vi tar mysmorgon med baguetter och barnkanalen mys!
Och väntar in regnet som säkert inte kommer idag

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela